Leerwerkcentrum Vechtdal biedt hulp bij het vinden van een baan

Soms is het moeilijk om werk te vinden. Vooral als je niet goed weet welk werk bij je past. En wat je leuk vindt. Het kan ook zijn dat je nog vaardigheden moet leren. Zoals machines bedienen, afspraken maken en samenwerken. Of je wilt ervaring opdoen.

Het Leerwerkcentrum Vechtdal kan je daarbij helpen. We begeleiden je bij het leren en werken. En helpen je bij het vinden van een baan bij een regulier bedrijf.

Leerwerkcentrum Vechtdal is gevestigd in Dalfsen. Op een klein bedrijventerrein. In het centrum kun je leren en werken. Eerst bespreken we samen jouw wensen. Welk werk je leuk vindt. En wat je nog wilt leren. Zodat je straks goed je werk kunt doen.
Bij het Leerwerkcentrum Vechtdal kun je leren en werken. Dat betekent dat je iets leert en meteen kunt oefenen in de praktijk. Zo leer je om goed en zelfstandig het werk te doen.

De verschillende ruimtes van het Leerwerkcentrum Vechtdal
Je kunt bijvoorbeeld aan het werk op de creatieve afdeling, op de houtafdeling, op de kaarsenafdeling of werken bij de voedselbank, waar we mee samenwerken. Ook kun je werken in het buitenteam. Samen met een aantal mensen en een begeleider ga je dan aan de slag in bijvoorbeeld de tuin, schoonmaken van kleedkamers bij een voetbalvereniging of bomen zagen en houtkloven in het bos.

We hebben ook een broodjesservice, waar dagelijks broodjes besteld kunnen worden, ook bij deze service kun je aan het werk.
Als je bij het Leerwerkcentrum Vechtdal komt, krijg je een werkbegeleider. Hij of zij maakt samen met jou afspraken. Ook kijken we wat jouw leerdoelen zijn.

 

Bezoekadres

Leerwerkcentrum Vechtdal
Korenstraat 49
7722 RS  Dalfsen
Tel.: 0529-435126

Leerwerkcentrum Vechtdal

Philadelphia